Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Ανιστόρητοι, ανθέλληνες και παραχαράκτες της ιστορίας...


altΈναν εύκολο, ανέξοδο και ολίγον ανορθόδοξο και πονηρό τρόπο βρήκαν κάποιοι επιτήδειοι, προκειμένου διανείμουν έντυπο, γνωστό για τις ανθελληνικές του θέσεις, ειδικά στην περιοχή της Αλμωπίας και γενικότερα της Πέλλας, και πιθανώς και σε άλλες όμορες Περιφερειακές Ενότητες.


Συγκεκριμένα,  όπως μας καταγγέλουν αγανακτισμένοι συμπολίτες μας, τις τελευταίες ημέρες  στα κιόσκια του ΚΤΕΛ, που υπάρχουν κατά μήκος της λεωφορειακής γραμμής Αριδαίας-Έδεσσας -Θεσσαλονίκης και αντιστρόφως,  (ενδεχομένως και σε άλλα σημεία συνάθροισης του κοινού) και στα οποία αναμένουν οι ταξιδιώτες την άφιξη των λεωφορείων,  βρίσκουν στα παγκάκια αφημένα δέματα που περιέχουν το κάθε ένα έως 10 εφημερίδες, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο κατά τη διάρκεια του χρόνου αναμονής των λεωφορείων οι ταξιδιώτες να διαβάσουν αυτήν. Όντως, όπως διαπιστώθηκε, σε όλες σχεδόν τις… στάσεις των λεωφορείων, υπήρχαν οι παραπάνω εφημερίδες (φωτο).

Έκπληξη προκαλεί εκτός των άλλων και το περιεχόμενο του εντύπου, που όπως μας πληροφορεί στην… ταυτότητά του, εκδίδεται σε όμορη Περιφερειακή Ενότητα, διανέμεται δωρεάν, και είναι γραμμένο στην Ελληνική γλώσσα  και ταυτόχρονα και σε κάποιο άλλο γλωσσικό ιδίωμα! Συγκεκριμένα, απευθύνεται... στους αγαπητούς Μακεδόνες προτρέποντας τους  να μάθουν την Μακεδονική γλώσσα!  στα παιδιά τους, να μη φοβούνται να πουν ότι είναι Μακεδόνες!, ότι οι πραγματικοί Έλληνες δεν θα είχαν εκδιώξει ποτέ τους Τούρκους, γιατί ήταν πολύ υποβαθμισμένοι, ακόμη και για να ευχηθούν γι΄αυτήν (ελευθερία)!, ενώ οι μοναδικοί που πολέμησαν τους Τούρκους ήταν οι Αλβανοί και οι Μακεδόνες!. Μάλιστα δημοσιεύει και ένα προσβλητικό και υποτιμητικό ανεκδοτάκι για τους Έλληνες και συγκεκριμένα ότι ''το λάθος του Έλληνα είναι πως όταν κοιτάζεται στον καθρέπτη, πάντα βλέπει ή τον Μεγαλέξανδρο ή τον Κολοκοτρώνη ή τον Ωνάση… Μα ποτέ τον Καραγκιόζη!''  και πολλές άλλες ανθελληνικές κορώνες.

Επειδή όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας ''ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται'' και επειδή η χώρα μας αντιμετωπίζει ήδη τελευταία τα γνωστά πολλαπλά προβλήματα, η ανάδειξη και ο έντεχνος υποδαυλισμός ενός ακόμη προβλήματος από κάποιους, δεν θα ήταν ότι καλύτερο στη χρονική αυτή περίοδο...

By Sakis
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.