Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διέρρευσαν τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του Game of Thrones!


alt
Η φήμη πως τα πρώτα τέσσερα επεισόδια της πέμπτης σεζόν του Game of Thrones διέρρευσαν στο διαδίκτυο, εξαπλώθηκε το βράδυ του Σαββάτου και μέσα σε λίγες μόνο ώρες προκάλεσε πανικό στο διαδίκτυο καθώς οι χρήστες έψαχναν φρενιτιωδώς να κατεβάσουν το παράνομο υλικό.
Χιλιάδες downloads "σπάνε το ίντερνετ" για τη διαρροή του σήριαλ αμέσως μετά την πρεμιέρα.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τα τέσσερα επεισόδια προέρχονται από ειδική screener έκδοση που απεστάλη σε δημοσιογράφους και reviewers, λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του 5ου κύκλου. Τα τέσσερα επεισόδια που διέρρευσαν είναι σε ποιότητα 480p, ίδια με αυτή μιας τυπικής τηλεόρασης και φέρουν και θολό υδατογράφημα.
Σύμφωνα με το Variety μέσα στις πρώτες ώρες αφότου η είδηση άρχισε να κυκλοφορεί στα social media, τα downloads ξεπέρασαν τις 750.000.
Το Game of Thrones είναι η σειρά που κατέχει το ρεκόρ με τα περισσότερα παράνομα downloads εδώ και τρία χρόνια. Από τον περασμένο Φεβρουάριο μέχρι και σήμερα υπολογίζεται πως τα "κατεβάσματα" από torrents έχουν ξεπεράσει τα 7 εκατομμύρια.

Πηγή: lifo.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.