Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πανηγυρίζει την άνοδο του στην Α1 ο Άρης Λουτρακίου (βίντεο)


Στην μεγάλη Κατηγορία της Α1 ΕΠΣ Πέλλας θα αγωνίζεται την νέα ποδοσφαιρική σαιζόν ο ΑΡΗΣ Λουτρακίου, που κέρδισε τον Φίλιππο Σταυροδρομίου στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτυ σε αγώνα μπαράζ που τελείωσε πριν από λίγη ώρα στο Στάδιο της Έδεσσας.


Ο κανονικός αγώνας, όπως και η παράταση έληξε με λευκή ισοπαλία, και έτσι ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτυ, στα οποία πέρασε ο ΑΡΗΣ Λουτρακίου με σκορ 5-4.

Για τους νικητές ευστόχησαν με τη σειρά: οι Βασιλόπουλος, Μήτσκας, Νάνος, Κυριακίδης, Δύος, ενώ άτυχος στάθηκε ο Σπρίτος που είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει το τρίτο πέναλτυ της ομάδας του.

Για τους ηττημένους στη διαδικασία των πέναλτυ ευστόχησαν με τη σειρά οι: Γιόφτσης, Λαγογένης, Γιόντσης, Σταυρίδης ενώ μοιραίος στάθηκε ο Γεωργιάδης που έχασε το τελευταίο πέναλτυ το οποίο θα έδινε τη νίκη στην ομάδα του. Στη συνέχεια και στο τελευταίο πέναλτυ αστόχησε και ο Λάσκα.

Δείτε στο βίντεο τη στιγμή που ο Δύος του Λουτρακίου ευστοχεί και παίκτες και οπαδοί του Άρη Λουτρακίου γίνονται ένα...



Από εμάς συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη Λουτρακίου και καλή επιτυχία στην νέα κατηγορία.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.