Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεατρική κωμωδία από την έκφραση Αλμωπίας 20-23 και 25 Μαίου‏


Ο πολιτιστικός θεατρικός σύλλογος έκφραση Αλμωπίας παρουσιάζει την κωμωδία του Τζων Τομπίας "άγριες διαθέσεις" σε μετάφραση και σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη. 

Συντελεστές:

Μετάφραση & σκηνοθεσία: Γιώργος Κιουρτσίδης
Σκηνικά & κοστούμια : Άννα-Μαρία Αγγελίδου
Βοηθοί σκηνής: Σοφία Παπαδοπούλου, Γωγώ Γκλάβα, Πηνελόπη Βακιάνη
Φωτισμοί: Γιώργος Κιουρτσίδης
Κομμώσεις: Όλγα Κιουρτσίδου
Μακιγιάζ: Έφη Ματζερίδου
κονσόλα: Τσαμπούρης Γιώργος, Χασάπης Γιώργος
Διανομή (με σειρά εμφάνισης):
Μιχαήλ Τερζίδης (ΚΛΕΦΤΗΣ)
Λένα Ιατρίδου (ΚΑ ΓΚΡΙΦΙΝ)
Σταύρος Καραγεωργιάδης (ΚΟΝΕΛΥ)
Βένος Τσεσμετζής (ΚΟΣ ΓΚΡΙΦΙΝ)
Δέσποινα Μαυρίδου (ΛΟΥΙΖ)

είσοδος 5 ευρώ

Μέρος από τα έσοδα θα διατεθούν στην οικονομική ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου Αριδαίας

Ξενιτίδειο Αριδαίας
20, 21, 22, 23 & 25 Μαΐου ώρα 9 μμ

Υπόθεση:

Ο κύριος και η κυρία Γκρίφιν αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο τους. Προκειμένου να τα ξεπεράσουν, αλλά και να αποκτήσουν καινούργια ενδιαφέροντα, αποφασίζουν να εφαρμόσουν κατά γράμμα τις οδηγίες ενός βιβλίου, με αποτέλεσμα να εμπλακούν σε τραγελαφικές καταστάσεις. Ο Τζων Τομπίας, με απολαυστικό χιούμορ και καυστική σάτιρα μας οδηγεί σε μια αποκαλυπτική περιπλάνηση στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής.

Σημείωμα σκηνοθέτη:
"Το εργο του Τομπίας "Αγριες Διαθέσεις " είναι μια κωμωδία...μια τρελλή κωμωδία καταστάσεων που πραγματεύεται παραταύτα ένα πολύ σοβαρό θέμα ..τις διαπροσωπικές σχέσεις των ζευγαριών και πως αυτές "αλλοιώνονται" με το πέρασμα του χρόνου. Μέσα από μια κλειδαρότρυπα ο συγγραφέας μας επιτρέπει να εισβάλουμε στην ζωή του ζευγαριού και να παρακολουθήσουμε τις "μυστικές στιγμές του" όταν στο παιχνίδι το ερωτικό υπάρχουν και τρίτοι!!! Μια γρήγορη κωμωδία με ανατροπές και πολύ χιούμορ..σάτιρα και αυτοσαρκασμό. Ο καθένας απο εμάς ..μέσα απο μια ενδοσκόπηση..ισως ταυτιστεί..ίσως περιγελάση...ίσως τοποθετηθεί απένατι στον εαυτό του. Όπως και νάχει όμως είναι σίγουρο ότι θα περάσει δυο πολύ ευχάριστες ώρες. Δουλέψαμε με πολύ αγάπη πάνω στο κείμενο και στον περιβάλλοντα σκηνικό χώρο του έργου, ελπίζοντας πως η θεατρική πράξη θα περάσει σε όλους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες και ειδικότερα την Αννα-Μαρία Αγγελίδου που διαμόρφωσε ένα σκηνικό πέρα κάθε προσδοκίας, τους ηθοποιούς που με αντάλαγμα χρόνο, κόπο και ιδρώτα, φέραν σε πέρας αυτό το δύσκολο είδος της κωμωδίας

ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Ευχαριστούμε τον Ίωνα Μητρέντση για την ευγενική του χορηγία στα σκηνικά της παράστασης
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.