Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκύλος επιτέθηκε και τραυμάτισε 9 άτομα στη Θεσ/νίκη


Επίθεση από εξαγριωμένο σκύλο ράτσας πίτμπουλ δέχθηκαν στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης αρκετοί άνθρωποι, με αποτέλεσμα να διακομιστούν στο νοσοκομείο 9 από αυτούς - ανάμεσά τους και ένα ανήλικο παιδί, ένας πυροσβέστης και ένας αστυνομικός.
Ο σκύλος επιτέθηκε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, αρχικά σε 6 πολίτες οι οποίοι προσπάθησαν να τον απωθήσουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν.
 Η αστυνομία επενέβη άμεσα αλλά ο σκύλος δε σταματούσε με τίποτα. Επιτέθηκε σε μία αστυνομικό, έναν πυροσβέστη και σε έναν εθελοντή που ήταν εκεί για να βοηθήσει.

Ένας αστυνομικός τραυμάτισε τον σκύλο στο πόδι, με αποτέλεσμα εκείνος τρέχοντας για να ξεφύγει να πέσει πάνω σε κινούμενο όχημα της πυροσβεστικής και να σκοτωθεί. Δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.



https://flic.kr/s/aHskc7a72h
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.