Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Aριδαία: Άλλοι... έπιαναν τον Μάη, και άλλοι έπιαναν την... καλή!


altΜπαράζ κλοπών παρατηρήθηκε την ημέρα της Πρωτομαγιάς στην πόλη της Αριδαίας. Συγκεκριμένα, ούτε μία, ούτε δύο, αλλά έξι (06) κλοπές έλαβαν χώρα σύμφωνα με πληροφορίες μας σε κατοικίες εντός της πόλεως της Αριδαίας.

Η λεία των παραβατών, ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ, καθώς και σε  χρυσαφικά και τιμαλφή που φυλούσαν οι άτυχοι ιδιοκτήτες στα σπίτια τους. Σε δύο μάλιστα περιπτώσεις, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες μας, οι δράστες κατάφεραν και άρπαξαν 5.000,00 ευρώ από επαγγελματία της πόλης που τα συγκέντρωνε για να εξοφλήσει τις οφειλές του στο ταμείο, ενώ στην άλλη περίπτωση, άρπαξαν 300,00 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Ευτυχώς από την δράση των παραβατών δεν κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές. Προφανώς οι κλέφτες, γνώριζαν ότι οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, αλλά και στην ανάληψη χρημάτων που πιθανώς θα είχαν προβεί από τις τράπεζες, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα μας και... άρπαξαν την ευκαιρία!

By Sakis
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.