Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Χέρια για δουλειά και όχι για ζητιανιά!


Το παρακάτω περιστατικό έλαβε χώρα χθες (23/5) απογευματινές ώρες, σε γνωστό κεντρικό καφέ στην πόλη της Αριδαίας.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την έναρξη του τελικού για το Κύπελλο Ελλάδας, θαμώνες του καταστήματος, είδαν να πλησιάζει προς το μέρος τους, νεαρός 30χρονος περίπου, αρτιμελής άνδρας, με απλωμένο το χέρι του, ζητώντας χρήματα. Κάποιος από την παρέα  τότε, του πρότεινε εργασία, και συγκεκριμένα κοπή καυσόξυλων, με αμοιβή 50,00 Ευρώ.

Ο νεαρός επαίτης, αρχικά απάντησε αρνητικά με ένα νεύμα του κεφαλιού του, ενώ στην συνέχεια έκανε τον... Κινέζο, δήθεν  ότι δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς του πρότεινε. Αφού αποχώρησε, πληροφορηθήκαμε ότι ο νεαρός άνδρας είναι υπήκοος Βουλγαρίας, και κάνει... πιάτσα στον αύλειο χώρο γνωστού πολυκαταστήματος, αλλά και στην εκκλησία της πόλης, επαιτώντας από τους περαστικούς και πιστούς, αντίστοιχα.

Δικαιολογημένα  μέλος της παρέας παρατήρησε ότι ''γιατί να πάει να δουλέψει, αφού έχει εξασφαλισμένο και σίγουρο μεροκάματο'', κάνοντας την ομήγυρη να συμφωνήσει δυστυχώς με τα λεγόμενά του!

By Sakis
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.