Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Η πολιτεία μεριμνά, οι αρμόδιοι αδιαφορούν...(φωτο)


altΠαρά τις προσπάθειες  της επίσημης πολιτείας, με την πραγματοποίηση ημερίδων για την ορθή χρήση των φυτοπροστατευτικών προϊόντων και διαχείριση κενών συσκευασίας, την καθιέρωση...


... πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων, αλλά και τις επισημάνσεις της ιστοσελίδας μας για το θέμα της ρύπανσης του υδροφόρου- και όχι μόνο- ορίζοντα, από την ανεξέλεγκτη ρίψη πλησίον των σημείων υδροληψίας και ενίοτε και καύσης!  αυτών σε σημεία της Αλμωπίας από τους αγρότες, αλλά και την αδιαφορία των υπευθύνων του Δήμου Αλμωπίας  για περισυλλογή και καταστροφή σύμφωνα με τα ισχύοντα, ουδείς δυστυχώς  συγκινείται!

 Το χειρότερο δε είναι ότι κοντά στα σημεία, βόσκουν ή ξεδιψούν διάφορα ζώα (πρόβατα, μικρά σκυλάκια ), αλλά και μικρά παιδιά! που παίζουν ανέμελα. Ήδη στην περιοχή υδροληψίας  της Υδραίας, οι κάτοικοι της οποίας παρά τις  διαμαρτυρίες τους προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας, βλέπουν καθημερινά να μεγαλώνει ο όγκος των κενών συσκευασιών από φυτοφάρμακα,  γίναμε μάρτυρες και εμείς θανάτωσης ενός μικρού σκυλιού από την κατανάλωση νερού μαζί με υπολείμματα πιθανώς φυτοφαρμάκου , αλλά και χρησιμοποίησης του νερού για το πλύσιμο των σπαραγγιών! ανάμεσα στα κενά κουτιά φυτοφαρμάκων, από τους αγρότες.

Ευχόμαστε την ανευθυνότητα των φίλων αγροτών που πετούν τα κενά κουτιά, χωρίς να τηρούν τους κανόνες, αλλά  και την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής, που παρά την ανάδειξη του θέματος δεν προβαίνει στην περισυλλογή τους,  να μην ακολουθήσει κάποιο δυσάρεστο γεγονός, με ότι αυτό θα συνεπάγεται...

By Sakis
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.