Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χορήγηση πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων‏


alt
Η διαδικασία πιστοποίησης των αγροτών στην Ορθολογική Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων (ΟΧΓΦ), υπό την ευθύνη και την εποπτεία του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, σύντομα θα πραγματοποιείται, μεταξύ άλλων, στις εκπαιδευτικές και ερευνητικές δομές του Οργανισμού ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Τα προγράμματα αυτά θα είναι διάρκειας 12 διδακτικών ωρών        (2 ημερών) και μετά την επιτυχή παρακολούθησή τους, θα δίνεται η δυνατότητα στους καταρτιζόμενους να συμμετέχουν στη διαδικασία των εξετάσεων (μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή) για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Γνώσεων Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων.

Η συμμετοχή των αγροτών στα προγράμματα κατάρτισης θα είναι δωρεάν και η οικονομική τους επιβάρυνση θα αφορά μόνο στο ποσό του παραβόλου συμμετοχής τους στις εξετάσεις το οποίο ανέρχεται στα 25 ευρώ.

Για αιτήσεις συμμετοχής παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέρχονται στις εγκαταστάσεις του ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας (2ο χιλ. Μαυροβούνι – Έδεσσας) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 9πμ έως 1μμ έχοντας μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και ΑΦΜ.

Πληροφορίες στο τηλ. 2381089483 (κ.Σιδηρόπουλος Μιχαήλ, κ.Θεοχαρόπουλος Ιωάννης)
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.