Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Επανήλθε η... λιμνοθάλασσα στην πόλη!(φωτο)


Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων για ανούσια θέματα, φωτογραφίσεις επί φωτογραφήσεων για το θεαθήναι, αλλά από έργο ουσίας, μηδέν!

Αναφερόμαστε στην νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Αλμωπίας, και στο τελευταίο κατόρθωμά της, το οποίο... ξεσήκωσε  και πάλι μία ολόκληρη συνοικία, η οποία από την ανεπάρκεια και ανευθυνότητα των υπευθύνων, ταλαιπωρείται εδώ και δέκα πέντε ημέρες περίπου.

Συγκεκριμένα, όπως είχε επισημάνει πριν λίγες ημέρες η ιστοσελίδα μας και αμέσως την άλλη ημέρα αποκαταστάθηκε η βλάβη και ανακουφίστηκαν επιτέλους οι κάτοικοι,  λέγοντας ''δόξα τω θεώ'', βραδινές ώρες χθες (20/5) έκπληκτοι αναφώνησαν και πάλι ''βοήθα Παναγιά μου'' αφού διαπίστωσαν ότι η βλάβη στην αποχέτευση έμπροσθεν του Α΄. Παιδικού Σταθμού, στην διασταύρωση των οδών Κύπρου και Σωκράτους, η οποία  σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑ και του Προέδρου της Κετικίδη Γιάννη, αποκαταστάθηκε... επανήλθε δριμύτερη, κάνοντας τη ζωή των περιοίκων,αλλά και των εποχούμενων και πεζών, δύσκολη και τραγική.


Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων, το μόνο που έκανε η ΔΕΥΑ μόλις ενημερώθηκε από αυτούς για το πρόβλημα, τοποθέτησε έναν κώνο στο σημείο και εξαφανίσθηκε. Δεν γνωρίζουμε αν είναι βλάβη στην αποχέτευση ή άλλη αιτία, αλλά οι οσμές που αναδύονται στο σημείο, λόγω και της ζέστης, δημιουργούν μία κατάσταση ανυπόφορη, ενώ τα αναβλύζοντα νερά, κατέκλυσαν όλη σχεδόν την περιοχή, κάνοντας την πρόσβαση και διάβαση από το σημείο, αδύνατη. 

Εν κατακλείδι, κύριοι του Δήμου και της ΔΕΥΑ, αποκαταστήστε τη βλάβη επιτέλους ή….

By Sakis
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.