Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρωταθλητής της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ ο αήττητος Εύαθλος Πολυκάστρου (βίντεο)


Έκλεισε «πανηγυρικά» η θέση του Πρωταθλητή της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. με έπαθλο την άνοδο στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, με την ομάδα του Εύαθλου Πολυκάστρου να κατακτά ακόμα μία (1) νίκη απέναντι στο συγκρότημα του Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρειας γράφοντας το «2–0» με τελικό σκορ 52–63!
Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ «βασανιστικά» για τους παίχτες της γηπεδούχου ομάδας αφού γαντζωμένοι από το άγχος τους υπέκυπταν σε αρκετά λάθη τόσο στις πάσες όσο και στα άστοχα σουτ με αποτέλεσμα η ομάδα του Ν. Κιλκίς να εκμεταλλεύεται τα επιθετικά ριμπάουντ και τα «κλεψίματα» της μπάλας και να δημιουργεί μια διαφορά ασφαλείας την οποία συντήρησε έως το τελικό σφύριγμα των διαιτητών.

Στην τελευταία περίοδο ο Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ έκανε την ύστατη προσπάθεια του να «σώσει» την κατάσταση όμως και πάλι λίγο η εμπειρία των παιχτών του ΕΥΑΘΛΟΥ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ λίγο η εκρηκτικότητα και μαχητικότητα των νεαρότερων παιχτών του απέτρεψε το δικαίωμα στην ελπίδα.

Tο σφύριγμα της λήξης βρήκε προπονητές & παίχτες του Εύαθλου Πολυκάστρου τυλιγμένους όλους μαζί σε ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν την πολυπόθητη άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία ….. (για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου του Πολυκάστρου). Άνοδος η οποία μάλιστα επιτεύχθηκε με το αήττητο των 26 νίκών !!!! Πρέπει να εξακριβωθεί εάν υπάρχει άλλο Σωματείο – Σύλλογος στα στατιστικά της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. που κατάφερε την άνοδο με αήττητο σερί….!!!!!
Ο φίλαθλος κόσμος της Αλεξάνδρειας (και όχι μόνο) χειροκρότησε και τα δύο Σωματεία για την εμφάνισή τους και την πορεία τους έως τον Τελικό.
Η ομάδα του Πολυκάστρου γράφει πλέον την δικιά της ιστορία στο χώρο του αθλήματος συνεχίζοντας τον δρόμο που χάραξαν παλαιότερα οι άλλες ομάδες του Νομού Κιλκίς όπως ο Α.Ο.Κ. Γουμένισσας (Β’ Εθνική & Γ΄Εθνική), ο ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Γ΄Εθνική) και ο ΑΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γ΄Εθνική).
Αξιοσημείωτο είναι ότι παρά την γενικευμένη κρίση που περνά η Χώρα τα τελευταία χρόνια κατάφερε ένα κομμάτι της κοινωνίας μας να πρωταγωνιστήσει, με πολλές προσωπικές θυσίες τόσο από πλευρά των παιχτών όσο και των προπονητών και παραγόντων του Συλλόγου, και να αναδείξει την άμιλλα και το μήνυμα της «συλλογικής προσπάθειας». Γι΄αυτούς και μόνο τους λόγους ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η στήριξη ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!
Πολύ καλή η διαιτησία των έμπειρων διαιτητών κκ. Εφραιμίδη Σταύρου και Ταρενίδη Κώστα.
Για την ιστορία, ο προπονητής των πρωταθλητών κάνοντας μια γενική αποτίμηση της σεζόν, εξήρε την προσπάθεια των παικτών του δίνοντάς τους πολλά συγχαρητήρια για τη σταθερότητα, εργατικότητα και πειθαρχία που επέδειξαν όλη τη χρονιά, ενώ παράλληλα τόνισε και τις πολλές και μεγάλες δυσκολίες κυρίως στο οικονομικό κομμάτι που θα υπάρξουν για την ομάδα του στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.


Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα στο βίντεο:





Δείτε δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο βίντεο:





ΤA ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(8-16), 2o(19-30), 3o(34-44), 4o(52-63)

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (Γκότσης): Ρουσόπουλος 4, Νταμτσιόπουλος Γ. 2, Ζησιός 5, Στογιαννόπουλος 13(1), Μπαλιάκας 6, Αβραμίδης 2, Παπαγερίδης 14(1), Περπερίδης, Μπαγιώκας, Νικολόπουλος 4, Σιτσάνης 2, Πρόιος, Κωτούλας.

ΕΥΑΘΛΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ (Παπαδόπουλος): Βακιρλής 3, Ημερίδης 17(3), Βαρβούτας 9(2), Ζεμπεκίδης, Κήρυκος 3(1), Πούλος 4, Λέφας, Πολυχρονίδης 4, Σιώπκας 4, Γκαντίδης 9, Καραστογιάννης 2, Κουτουλας 8.


*Eπιμέλεια βίντεο: embolos.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.