Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σώρρας Αρτέμης από Αριδαία: ''Δεν μπορούν να μας νικήσουν'' (βιντεο)


Αρκετοί ήταν αυτοί που παρακολούθησαν χθες (17/5) βραδινές ώρες, καθώς και  περαστικοί και  θαμώνες των καφέ, πέριξ της κεντρικής πλατείας στην πόλη της Αριδαίας την εκδήλωση-ομιλία που πραγματοποίησε ο γνωστός Σώρρας Αρτέμης...

... ο οποίος υποστηρίζει, όπως ανέφερε και κατά τη χθεσινή του ομιλία, ότι χρηματοδοτεί την Ελληνική Δημοκρατία με το ποσό των 600 δις δολαρίων και με 50 δις την Δημοκρατία της Κύπρου, με χρήματα τα οποία οφείλει το Αμερικάνικο Δημόσιο και ειδικότερα το Τμήμα Μεταφορών για μεγάλα κρατικά έργα σε εταιρεία, η οποία (εταιρεία) μετέφερε το δικαίωμα διαχείρισης, χρήσης και κατοχής προς τον Σώρρα Αρτέμη.

Αρχικά τον λόγο έλαβαν συνεργάτες του Σώρρα, οι οποίοι ανέπτυξαν και εξήγησαν το ιστορικό της όλης υπόθεσης, την αθώωση του Σώρρα από την Ελληνική δικαιοσύνη σε μήνυση που υπέβαλλε εναντίον του ο Γεωργιάδης Άδωνις για μετάδοση ψευδών ειδήσεων κλπ αδικήματα, την απαξίωση του Κράτους να απαντήσει στα ερωτήματα και εξώδικα και γενικά το αρνητικό κλίμα που επικρατεί τόσο από την πολιτεία, τα κόμματα, τους Δήμους, αλλά και από το Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην πρότασή του αυτή.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο ίδιος ο Σώρρας, ο οποίος μεταξύ άλλων προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να εγγραφούν στα Ε.ΣΥ (Ελλήνων Συνελεύσεις) και στα γραφεία που θα ανοίξουν σε όλη τη χώρα. Τέλος, πραγματοποιήθηκε η εγγραφή και η δημόσια ορκωμοσία (όρκος τιμής για την απελευθέρωση του κράτους) των νέων μελών στην κίνηση αυτή (βίντεο).



By Sakis
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.