Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Ιντερνετ και στις... λευκές περιοχές του Δήμου (φωτο)


altΜε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται και σήμερα (13/5) απογευματινές ώρες, οι εργασίες τοποθέτησης των οπτικών ινών, στην περιοχή της Αλμωπίας, προκειμένου λαμβάνουν ίντερνετ όλες σχεδόν οι περιοχές του Δήμου.


Μόνο που αυτή τη φορά, προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται στο ρεύμα από Αριδαία-προς Λουτράκι-Πέλλας, αφού τα συνεργεία εργάζονται στο ρεύμα ανόδου προς την Λουτρόπολη πλέον (φώτο). Όπως μας γνώρισε ο υπεύθυνος της εταιρείας, μέχρι το τέλος της εβδομάδας περίπου, θα περατωθούν οι εργασίες διάνοιξης αύλακα επί του οδοστρώματος, τοποθέτησης των ινών, και θα… κλείσουν τα όποια ανοίγματα στην οδό με άσφαλτο.

Συνεχίζοντας μας πληροφόρησε, ότι αυτές οι εργασίες, είναι επιδοτούμενες, αλλά δυστυχώς δεν αφορούν την πόλη της Αριδαίας και άλλων μεγάλων τοπικών κοινοτήτων του Δήμου, αλλά τις λεγόμενες ''λευκές περιοχές, όπερ σημαίνει ότι αφορούν τα μικρά χωριά που έχουν τουλάχιστον πάνω από έξι συνδέσεις (γραμμές) και αυτό όπως μας εξήγησε γίνεται για την εξυπηρέτηση των κατοίκων αυτών που δεν μπορούν να κατέβουν στην πόλη, και σε ενδεχόμενη μετάβαση  γιατρού ή λογιστή στο χωριό, για την αναγραφή φαρμάκων ή συμπλήρωσης φορολογικής δήλωσης, αντίστοιχα, των ηλικιωμένων κατοίκων.

Φυσικά στις περιοχές αυτές το ίντερνετ θα είναι και ταχύτερο, αφού θα… μπαίνουν σ΄αυτό λιγοστοί χρήστες. Σύμφωνα με τα λεγόμενα πάντα του υπευθύνου, οι εργασίες υπολογίζονται να περατωθούν και να δοθούν οι γραμμές προς χρήση, εντός τριών περίπου μηνών.

By Sakis
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.