Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Ελλιπής η ονοματοδοσία και αρίθμηση των οδών στην πόλη (φωτο)


Σοβαρά προβλήματα και ταλαιπωρία υφίστανται οι κάτοικοι, κυρίως  της Αριδαίας, οι Αρχές, οι ταχυδρομικοί διανομείς, οι ιδιωτικές εταιρείες ταχυμεταφορών, αλλά  και άλλες ομάδες εργαζομένων γενικότερα.  Ο λόγος;

Η έλλειψη, οι φθορές και η μη πρακτική τοποθέτηση των λιγοστών  υπαρχουσών πινακίδων ονοματοδοσίας και αρίθμησης των οδών στην πόλη της Αριδαίας, με αποτέλεσμα, αφενός αυτές να είναι δυσδιάκριτες, αφετέρου  να ταλαιπωρούνται οι παραπάνω υπηρεσίες, δημόσιες και ιδιωτικές, καθώς και οι εργαζόμενοι σ΄αυτές, αφού είναι δύσκολη η ανεύρεση των διαμενόντων σ΄αυτές, και να συμβαίνουν ενίοτε και τραγελαφικές καταστάσεις.

Θεωρούμε ότι το κόστος αντικατάστασης των ήδη λιγοστών υπαρχουσών και συνήθως φθαρμένων ή η τοποθέτηση σε σημεία των παντελώς απουσιαζόντων πινακίδων με την ονοματοδοσία και αρίθμηση των οδών, είναι μηδαμινό και ασήμαντο, σημαντικό όμως για τους κατοίκους, εργαζομένους  και επαγγελματίες του είδους της πόλης. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις, οι νοικοκυρές κατά τον καλλωπισμό των οικιών τους, καλύπτουν αυτές άθελά τους, κατά το ασβέστωμα των τοίχων. 

Το παραπάνω θέμα εντόπισε και επισήμανε η ιστοσελίδα μας και παλαιότερα, επί Διοίκησης Πασόη Δημήτρη, χωρίς όμως να δοθεί λύση. Θα ακολουθήσει άραγε την ίδια τακτική και η Διοίκηση του Μπίνου Δημήτρη!

By Sakis
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.