Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

2ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών: «Βάζουμε χρώμα στη ζωή μας»


Οι μαθητές και μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Γιαννιτσών προσπάθησαν και πέτυχαν να βάλουν χρώμα και χαρά στην σχολική τους ζωή, στα πλαίσια της ερευνητικής τους εργασίας με θέμα:
«διαμορφώνω την σχολική αυλή».
Συγκεκριμένα οι μαθητές κατέγραψαν την κατάσταση της αυλής, αλλά και των σχολικών εγκαταστάσεων του σχολείου. Έπειτα έγιναν ποίκιλες προτάσεις εξωραϊσμού του χώρου και εφαρμόστηκαν οι καλύτερες. Τα ίδια τα παιδιά επέλεξαν τα χρώματα, αλλά και τους χώρους που ήθελαν να ομορφύνουν.
Στη συνέχεια με μεγάλη όρεξη, κέφι και ομαδικότητα έβαψαν τις μπασκέτες, το γήπεδο του βόλεϊ, τα εξωτερικά κάγκελα, και άλλα μέρη της αυλής. Η συμμετοχή των μαθητών ήταν αθρόα και χάρη σε αυτήν την εργασία ευαισθητοποιήθηκαν σε θέματα περιβαλλοντολογικά και καλλιτεχνικά. Έτσι, ανέδειξαν την εργατικότητά τους, τα ποίκιλα ταλέντα τους και πέτυχαν να ομορφύνουν ένα μεγάλο τμήμα της σχολικής αυλής.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την αξιόλογη προσπάθεια τους.
Δείτε τις φωτογραφίες:  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.