Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσημη εμφάνιση του νέου τεχνικού του Ηρακλή Άσπρου Μπάμπη Παυλίδη


Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του νέου τεχνικού του Ηρακλή Άσπρου Μπάμπη Παυλίδη, έγινε στο γνωστό ''Τσιπουράδικο της Πλατειάς'' στην Σκύδρα, με παρουσία του προέδρου της ομάδος Περικλή Κίτσου και του αντιπροέδρου Σωτήρη Κολυμπάρη.
Ο νέος τεχνικός με καταγωγή από τον Μεγαπλάτανο Αριδαίας πολύ χαμηλών τόνων και ιδιαίτερα σεμνός καθηγητής φυσικής αγωγής,  με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο,  ήταν τεχνικός της Δόξας Μεγαπλατανου την τελευταία 2ετια. Στο παρελθόν έχει βρεθεί και στον πάγκο του Εδεσσαϊκού,  ως βοηθός,  την περίοδο που η ομάδα αγωνιζόταν στην Α Εθνκή. Ο Μπάμπης Παυλίδης έχει ειδικότητα στις αναπτυξιακές ηλικίες και δεν είναι τυχαίο ότι στο παρελθόν ο πρόεδρος του Άσπρου ανήκε στο team που προπονούσε στην Ακαδημία του Εδεσσαϊκού.
Το κλίμα που επικρατεί είναι πολύ καλό και υπάρχουν πολλές συζητήσεις για την οργάνωση της ομάδος και τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. Ο Περικλής Κίτσος πάντως φανερά χαρούμενος για αυτήν την συνεργασία μας ειπε ''Μπορει αρκετοί να μην γνωρίζουν τον Μπάμπη Παυλίδη ως γνωστό προπονητή,  αλλά εγώ επειδή έχω προσωπική εμπειρία υπόσχομαι ότι μαζί θα φτάσουμε στην κορυφή''.
Τις επόμενες μέρες αναμένεται και η ανακοίνωση των νέων αποκτημάτων της ομάδος.
Επιμέλεια Χαρά Ματεντζόγλου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Σπουδαίος προπονητής ο Παυλίδης. Οι επιτυχίες του μιλάνε από μόνες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τουλάχιστον θα μάθει σε κάποιους τι θα πει να έχεις ήθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.