Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Και τα ζώα πονάνε και έχουν ψυχή...


Μία συγκλονιστική, όσο και συγκινητική στιγμή αντίκριζαν χθες (25/6) απογευματινές ώρες, οι περαστικοί στο κέντρο της Έδεσσας.

Συγκεκριμένα, απέναντι περίπου από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, μέσα σε κλειστό φορτηγάκι, υπήρχαν ξαπλωμένα σ΄αυτό,  ένα άλογο και ένα μικρό πουλάρι. Πλησιάσαμε στο σημείο και έκπληκτοι πληροφορηθήκαμε ότι, το μεν άλογο, ενώ βρισκόταν στην ύπαιθρο στην τοπική κοινότητα Κλεισοχωρίου-Πέλλας, το είχε τσιμπήσει φίδι κάτω από το σαγόνι του,  έχοντας μάλιστα και αίματα στο σημείο του δήγματος, το δε πουλάρι είχε πρόβλημα στους γεννητικούς του αδένες. 

Τα άτυχα ζώα μεταφέρθηκαν στην Έδεσσα, όπου κτηνίατρος της πόλης, χορήγησε στο μεν άλογο δύο  φιάλες αντιοφικού ορού, ενώ στο μικρό πουλάρι πρόσφερε ιατρική βοήθεια. Ευχόμαστε να έχει αίσιο τέλος το πρόβλημα των δύο άτυχων ζώων. 

By Sakis
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.