Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα εγκαίνια Έκθεσης φωτογραφιών Ανθεστηρίων στην Έδεσσα (φωτο)


Σε μια λιτή εκδήλωση χθες Δευτέρα 22 Ιουνίου έγιναν τα εγκαίνια της Έκθεσης φωτογραφιών από τα Ανθεστήρια της  Έδεσσας του παλαιού καλού καιρού.
Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου και αφού ευχαρίστησε όλους όσους συνέδραμαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η Έκθεση,  εξέφρασε την επιθυμία του να αναβιώσει πάλι τον θεσμό αυτόν στην Έδεσσα των Ανθεστηρίων.
Δείτε φωτογραφίες από την Έκθεση:


Φωτορεπορτάζ  Κοσμάς  Καρατσώρης - Έδεσσα
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Γεια σου Κοσμά ρεπόρτερ, ευτυχώς ο δοξασμένος με δάφνες δήμαρχος μάζεψε το ΚΑΠΗ γιατί ούτε φώτο θα έβγαζες. μπράβο στον κύριο Ευαγγελίδη για το έργο που παρουσίασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην εισαι πικροχολος ανωνυμε. ..απλα οτι καλα γινονται στην πολη τις δαφνες ο δημαρχος τις κοβει.οτι κακα ο δημαρχος τα ακουει.. ειναι σωστο να την πληρωνει για αλλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από φωτογραφίες μόνο πάμε καλά ανώνυμε Ν2, όσο για δάφνες του δημάρχου μόνο στο καρατζοβα βλέπουμε γιατί στον δήμο ούτε ένα πικρόχολο καλό δεν βλέπουμε, ρημαδιό. Και φυσικά ο δήμαρχος θα τα ακούει, εγώ και εσύ θα τα ακούμε... Ο καθένας μας τέλος πληρώνει για αυτό που του αξίζει, και όχι για τους άλλους, συνεπώς τα δημόσια πρόσωπα πληρώνουν κάτι παραπάνω για αυτά που κάνουν.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.