Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημήτρης Τσίτσος - Ένας ακοντιστής με μέλλον!


Αναμφισβήτητα μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις που σημειώθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων στις 20-21 Ιουνίου στα Τρίκαλα είναι η ασύλληπτη βολή στα 69,88μ. που σημειώθηκε από τον Γιαννιτσιώτη αθλητή Δημήτρη Τσίτσο κατά τον προκριματικό του ακοντισμού Παίδων η οποία και αποτελεί επίτευξη του ορίου (68,50μ.) για συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων στο Κάλι της Κολομβίας.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αθλητής του Ο.Φ.Κ.Α.  ΦΙΛΙΠΠΟΣ  ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ είναι ακόμα παμπαίδας α’ (γεννημένος το 2000) γεγονός που δεν του δίνει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας η συμμετοχή αφορά αποκλειστικά τους αθλητές της κατηγορίας Παίδων (γεννημένοι το 1998 και 1999). Σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή του σε αποστολές με την εθνική ομάδα θεωρείται δεδομένη (στους Ολυμπιακούς Νεότητας ή στο Βαλκανικό Παίδων) και το μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό καθώς κατέχει ήδη την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα στην κατηγορία των παμπαίδων α’ (ακόντιο 600γραμ. – 67,02μ.) και την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα από παμπαίδα α’ με το βαρύτερο ακόντιο των παίδων (700γραμ. 69,88μ.).  
Συγχαρητήρια και ευχές για καλή συνέχεια!

Το Δ.Σ. του Ο.Φ.Κ.Α.  ΦΙΛΙΠΠΟΣ  ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.