Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ήρθαν και στην Ευρώπη;- Επίθεση τζιχαντιστών σε εργοστάσιο στην Γαλλία!


Σοκ προκαλούν οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τη Γαλλία, καθώς, όπως μεταδίδει το RTL πραγματοποιήθηκε νέα επίθεση με άρωμα τρομοκρατίας και ΙSIS.

Το RTL αναφέρει ότι ένας άντρας που κρατούσε τη σημαία του Ισλαμικού Κράτους έκανε έφοδο σε εργοστάσιο αερίου στην Saint-Quentin-Fallavier στην Κραινόμπλ της Γαλλίας, ενώ το ladauphine.com μεταδίδει ότι ένας άνδρας γύρω στα 30, γνωστός στην αστυνομία, κρατείται και ανακρίνεται.

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει ένας νεκρός (ξένα ΜΜΕ γράφουν για αποκεφαλισμό, ενώ φήμες αναφέρουν ότι το κεφάλι του θύματος βρέθηκε αρκετά μέτρα μακριά από το σώμα του) και αρκετοί τραυματίες, ενώ τοπική εφημερίδα μεταδίδει ότι ενδεχομένως τα θύματα να είναι πολύ περισσότερα. Οι νεότερες πληροφορίες του γαλλικού τοπικού site dauphine.com αναφέρουν ότι το κεφάλι του άνδρα ήταν κρεμασμένο σε έναν από τους φράχτες του εργοστασίου. 

Επίσης, ο δήμαρχος της περιοχής Saint Quentin Fallavier δήλωσε πως έγινε έκρηξη στο εργοστάσιο "Air Products". Τα γαλλικά μέσα αναφέρουν πως γύρω στις 10:00 (ώρα Γαλλίας) ο δράστης που οδηγούσε αυτοκίνητο μπήκε στον περιβαλλοντα χώρο του εργοστασίου και προχώρησε στην υλοποίηση του αιματηρού του σχεδίου. 





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.