Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι καλοκαιρινές δράσεις Μ.Σ. Εξαπλατάνου "Μενέλαος Λουντέμης" (φωτο)


Oι καλοκαιρινές δράσεις του Μορφωτικού Συλλόγου Εξαπλατάνου  ‘’Μ.Λουντέμης’’ ξεκίνησαν.
Η συμμετοχή των μικρών μας φίλων από τις πρώτες κιόλας μέρες ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα χειροτεχνίας, ζωγραφικής, αλλά και αφήγηση παραμυθιών για τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών. Υπεύθυνες των καλοκαιρινών δράσεων είναι η αντιπρόεδρος του  Μορφωτικού Συλλόγου  ‘’Μ. Λουντέμης’’ κ. Άννα Ασβεστοπούλου, το μέλος του Δ.Σ κ. Αναστασία Κοντοπούλου και η Μαίρη Τσουλφά. Συνεχίζουμε με κέφι και χαρά και σας περιμένουμε όλους!
Δείτε τις φωτογραφίες:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. μήπως θα έπρεπε οι μορφωτικοί και πολιτιστικοί μας σύλλογοι να ανέβουν ένα σκαλί πιό πάνω, να βρούμε π.χ.κάποιους ειδικούς,κάποιους εκπαιδευτικούς εξειδικευμένους στην ψυχοπνευματική ανάπτυξη των παιδιών ώστε να καλύψουμε τα κενά που μας αφήνει η απουσία επαφής με τα μεγάλα αστικά κέντρα?μια ιδέα είναι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.