Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: ''Λίγα διαφορετικά (και καλύτερα;) για την καλλιέργεια Κερασιάς-Καστανιάς (φώτο)



altΜε πρωτοβουλία των νέων αγροτών και του Προέδρου της τοπικής κοινότητας Όρμας-Πέλλας, πραγματοποιήθηκε χθες (11/6) απογευματινές ώρες, εκδήλωση με θέμα ''Καλλιέργεια Κερασιάς και Καστανιάς''.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Εκκλησίας του χωριού, με επίσημο ομιλητή τον Καθηγητή δενδροκομίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Νάνο Γεώργιο. Την ομιλία παρακολούθησαν αρκετοί παλαιοί αλλά και νέοι αγρότες-καλλιεργητές της περιοχής, συμμετέχοντας κατά τη διάρκεια της ομιλίας, με ερωτήσεις και παρεμβάσεις.




Μεταξύ άλλων ο Καθηγητής δενδροκομίας, παρουσίασε τρόπους, διαφορετικούς από αυτούς που γνώριζαν μέχρι σήμερα οι αγρότες, σχετικά με τους τρόπους καλλιέργειας, λίπανσης, κλαδέματος κλπ εργασιών στις δύο παραπάνω καλλιέργειες. Μετά το πέρας της εκδήλωσης-ομιλίας, ακολούθησε ελεύθερη συζήτηση με ερωτήσεις και απαντήσεις ανάλογα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.