Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα θέματα της αυριανής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας


Aύριο Δευτέρα (15/6) και ώρα 19:00, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.    Ανάκληση της αριθμ. 182/2014 απόφασης με θέμα ¨Τροποποίηση – συμπλήρωση της υπ΄αριθμ. 50/2014 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Προμήθεια πρακτικών 3ου επιστημονικού συνεδρίου Δήμου Έδεσσας¨ και λήψη νέας απόφασης (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Οικονομικών).
2.    Εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στην πλατεία Τημενιδών (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
3.    Εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στο πάρκο Καταρρακτών (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
4.    17η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού έτους 2015 (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
5.    Λήψη απόφασης επί της αριθμ. 54/2014 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής σχετικά με τον καθορισμό αμοιβής δικηγόρου (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Οικονομικών).
6.    Λήψη απόφασης επί της αριθμ. 91ε/2014 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής σχετικά με τον καθορισμό αμοιβής δικηγόρου (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Οικονομικών).
7.    Λήψη απόφασης για την αναδοχή του αναλογούντος χρέους της υπό εκκαθάρισης ανωνύμου εταιρείας  ¨ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΔΕΣΣΑΣ Α.Ε. Ο.Τ.Α.¨, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 7 του άρθρου 109 του Ν. 3852/2010. όπως τροποποιήθηκε και ισχύει  (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Οικονομικών).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.