Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Κανονικά η ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου του ΠΑΣΟΚ (φώτο)


Άνοιξαν οι… αυτοσχέδιες κάλπες σήμερα (14/6) πρωινές ώρες, προκειμένου οι ψηφοφόροι και φίλοι του ΠΑΣΟΚ, ψηφίσουν για τον νέο Πρόεδρο του κόμματος.

Στην Αλμωπία, η ψηφοφορία διεξάγεται στο ισόγειο του Δημαρχιακού κτηρίου. Όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι της διαδικασίας, Κουρτίδης Μπάμπης και Προκοπίδης Βαγγέλης η ψηφοφορία διεξάγεται ομαλά, ενώ η προσέλευση των ψηφοφόρων κρίνεται ικανοποιητική.
Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα, επισκέφθηκε το ως άνω σημείο ψηφοφορίας, την ώρα που εκδήλωναν την προτίμησή  τους στην κάλπη,  ο Πρόεδρος της Ένωσης Δονικίδης Παντελής, το παλιό στέλεχος Τυμπανίδης Φάνης, ο υποψήφιος Βουλευτής Παρούτογλου Νίκος και ο Παρούτογλου Παναγιώτης.



Οι κάλπες θα κλείσουν την 19.00 ώρα , όποτε αμέσως θα αρχίσει και η καταμέτρηση των ψήφων. Για να εκλεγεί Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , από την πρώτη Κυριακή θα πρέπει να λάβει το 50% +1, ειδάλλως η ψηφοφορία θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή.

By Sakis
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.