Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικήρυξη δραστών θανάτωσης σκύλων


Τα σκυλάκια αυτά εξαφανίστηκαν στις 1/06/2015 μετά τις 10.30 πμ απο την περιοχή του 4ου Δημοτικού Σκολείου όπου διαβιούσαν τους τελευταίους μήνες, ήταν στειρωμένα, εμβολισμένα και φιλήσυχα.

Μεταφερθήκαν και εγκαταλείφτηκαν πεθαμένα στην περιοχή της Σμαρέκα, όπου και βρέθηκαν. Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Έδεσσας και η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία επικηρύσσει τους δράστες αυτού του φρικτού εγκλήματος. 
Παρακαλείστε για τις πληροφορίες που μπορείτε ενδεχομένως να δώσετε. Θα τηρηθεί εχεμύθεια και διακριτικότητα κατά την συλλογή πληροφοριών. Μην διστάζετε να μας ενημερώσετε αν γνωρίζετε κάτι.
Να θυμάστε ότι η θανάτωση, κακοποίηση, δηλητηρίαση, εξαφάνιση, μεταφορά, εγκατάλειψη ζώων είναι αδικήματα και διώκονται απο το Ν. 4039/12 με αυστηρές ποινές φυλάκισης και μεγάλων προστίμων.
Οποιαδήποτε έγκυρη πληροφορία είναι σημαντική. Επικοινωνείτε με τα τηλ/να 6936802885 & 6978986050 & 6978565886
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.