Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πλούσιο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι» στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών


- Έναρξη των εκδηλώσεων την Τετάρτη 1 Ιουλίου, με Χάρη Ρώμα 
- Μεγάλη συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό τον Αύγουστο

Πολύ σημαντικές εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν και φέτος το καλοκαίρι από τον Δήμο Πέλλας και την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών. 
Το πρόγραμμα των θερινών εκδηλώσεων, το οποίο θα διαρκέσει ως τα τέλη Αυγούστου, περιλαμβάνει καταξιωμένες θεατρικές παραστάσεις για παιδιά και μεγάλους, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, μουσικές συναυλίες καθώς άλλες εκδηλώσεις από τοπικούς φορείς και συλλόγους, οι οποίες κορυφώνονται κατά την διάρκεια της Εμποροπανήγυρης, μέχρι στις 13 Σεπτεμβρίου.

Δήλωση προέδρου ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.
Ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. Κώστας Μπαλτζίδης, με αφορμή την διοργάνωση των φετινών θερινών εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2015» στο Δήμο Πέλλας, επισημαίνει τα παρακάτω:
«Ο πολιτισμός πάντα αποτελούσε όαση αισιοδοξίας και καταφύγιο ελπίδας. Στην περίοδο της κοινωνικής και οικονομικής κρίσης που βιώνουμε, οι εκδηλώσεις που διοργανώνει η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. για το φετινό μας καλοκαίρι, στοχεύουν ακριβώς σε αυτό: Να δώσουν διέξοδο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και να δώσουν επίσης έναν άλλο, διαφορετικό, αισιόδοξο τόνο στην καθημερινότητά μας.
Με την πεποίθηση ότι οι εκδηλώσεις του «Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2015» κινούνται στην κατεύθυνση αυτή, σας καλούμε στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών να απολαύσουμε μαζί θεατρικές και μουσικές βραδιές ονείρων σε ένα καλοκαίρι γεμάτο Πολιτισμό».

Έναρξη με Χάρη Ρώμα
Η έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων θα γίνει την Τετάρτη 1  Ιουλίου, στις 9.30΄ το βράδυ, με την θεατρική παράσταση «ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΟΙΚΟΣ…ΑΝΤΟΧΗΣ», σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα, με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Μαζί του η Σοφία Μουτίδου, η Μαρία Γεωργιάδου, η Βίκυ Κάβουρα κ.α. 
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Για πληροφορίες σχετικά με τις παραστάσεις, αλλά και για όλες τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού, μπορείτε να ενημερώνεστε από το 2382084381 (κ. Βάσω Πασσαλή).
Από το Γραφείο Τύπου



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.