Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μπίνος προς Πασόη: ''Είσαι ανύπαρκτος και κάνεις πολιτική βρώμικη'' (βίντεο)


altΈνταση επεκράτησε κατά τη συζήτηση σε θέμα προ ημερησίας διάταξης, κατά τη χθεσινή (10/6) απογευματινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, σχετικά με την σφράγιση των περιφραγμένων παιδικών χαρών, ύστερα από έγγραφο του αρμόδιου υπουργείου.
Σύμφωνα με αυτό (έγγραφο) θα πρέπει να σφραγιστούν όλες οι παιδικές χαρές του Δήμου (σε όλη την Ελλάδα) οι οποίες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις και δεν κατέχουν την προβλεπόμενη άδεια. 
Όπως εξήγησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, η λειτουργία Νόμιμης παιδικής χαράς, είναι πολυδάπανη υπόθεση, αφού απαιτείται το ποσό των 250.000,00 ευρώ, ενώ όπως συμπλήρωσε θα δημιουργηθεί μία μόνο παιδική χαρά στην έδρα του Δήμου, προκαλώντας τις εύλογες διαμαρτυρίες των παριστάμενων προέδρων τοπικών κοινοτήτων, οι οποίοι αναρωτήθηκαν για το που θα παίζουν τα παιδιά των χωριών τους!
Ο Πασόης Δημήτρης, ζήτησε αρχικά να πληροφορηθεί πόσες είναι συνολικά οι επίμαχες παιδικές χαρές, ερώτημα για το οποίο δεν γνώριζε να απαντήσει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κετικίδης Γιάννης, ενώ στην συνέχεια κατηγόρησε την Δημοτική Αρχή, γιατί στο διάστημα των εννέα (09) μηνών που έχουν τα ηνία του Δήμου δεν έκαναν το παραμικρό, αν και υπήρχε διαθέσιμο το ποσό των 50.000,00 ευρώ, για το σκοπό αυτό.
Στο σημείο αυτό, παρενέβη ο Δήμαρχος Μπίνος Δημήτρης, κατηγορώντας ανάλογα τον Πασόη, λέγοντάς του ότι  ''είσαι ανύπαρκτος  και  κάνεις βρώμικη πολιτική''!! αναγκάζοντας τον Πασόη να του πει ''να μου μιλάτε στον πληθυντικό''! Στην τοποθέτηση του Κόγιου Ανδρέα για το θέμα, και σε μία αποστροφή του λόγου του, αναφερόμενος στην Διοίκηση του Δήμου επί θητείας Πασόη, είπε χαρακτηριστικά ότι ''μας τσακίσατε'' για να λάβει την απάντηση από τον Δημοτικό Σύμβουλο του Πασόη, Ιωαννίδη Γιάννη ''σιγά τα ωά''!!
Τότε παρενέβη αρχικά ο Δήμαρχος, κάνοντας συστάσεις και παρατηρήσεις για τον τρόπο που συνομιλούν!!, ( εδώ αρμόζει κυριολεκτικά και μεταφορικά το ''δάσκαλε που δίδασκες'') ενώ το ίδιο έπραξε στην συνέχεια και ο Δημοτικός Σύμβουλος της συμπολίτευσης Γεωργίου Χρήστος… μαλώνοντας και κάνοντας συστάσεις, σε όλους τους παραπάνω… ταραξίες για τον τρόπο που συμπεριφέρονται, για να εισπράξει τις νουθεσίες του Κόγιου, ο οποίος μεταξύ  άλλων  του σύστησε ότι ''έχεις να μάθεις πολλά ακόμη'' αφού ο διάλογος και η διαφωνία είναι λογικό να υπάρχουν μέσα σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο.
Τόσο ο Ασβεστόπουλος Δημήτρης, όσο και ο Χουρσόγλου Χρήστος, πρότειναν την αναβολή συζήτησης του θέματος, ενώ ο Πασόης Δημήτρης διαφώνησε με την έννοια του επείγοντος και πρότεινε να συζητηθεί ως θέμα σε ημερήσια διάταξη. 
Τελικά το θέμα… πέρασε με τις θετικούς ψήφους της πλειοψηφίας, ενώ κατά ψήφισαν οι Ασβεστόπουλος, Αμπάρη και ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ, και λευκό η παράταξη του Πασόη. 
Δείτε το σχετικό βίντεο:



By Sakis
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.