Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

karatzova.com – Η δική σου φωνή


Με αφορμή ερωτήματα διαφόρων φορέων και οργανισμών, για την δημοσιοποίηση των δραστηριοτήτων τους, η Ηλεκτρονική μας Εφημερίδα κάνει γνωστά τα παρακάτω:

Διαχρονικά η Ηλεκτρονική μας Εφημερίδα, στηρίζει και δίνει βήμα σε όλους τους μη κερδοσκοπικούς Συλλόγους, Φορείς, Οργανισμούς και φυσικά τους πολίτες, για να προβάλλουν τις δραστηριότητές τους, να αναδείξουν το έργο τους, αλλά και τα προβλήματα που τους απασχολούν και χρειάζονται να δοθούν λύσεις.  
Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις και όχι μόνο,  η Ηλεκτρονική μας Εφημερίδα προσέφερε τις υπηρεσίες ενημέρωσης χωρίς κανένα απολύτως κόστος και έτσι θα συνεχίζει να λειτουργεί και στο μέλλον.  
Εμείς, είμαστε εδώ και ενθαρρύνουμε όλους, ώστε το karatzova.com να γίνει η δική τους φωνή,  για την προβολή - ανάδειξη και επίλυση όλων των θεμάτων που τους αφορούν, με γνώμονα πάντα το δικό τους νόμιμο και ηθικό συμφέρον.

Επίσης,  με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας,  η Ηλεκτρονική μας Εφημερίδα, συντρεχούσης της οικονομικής συγκυρίας, προσφέρει  δωρεάν όλες τις καταχωρήσεις για προσφορά εργασίας.

Eπικοινωνήστε μαζί μας όλες τις ώρες με τους εξής τρόπους:


Τηλέφωνα: 6975909901 – 6989509426 (w) – 23820  93233

Email: karatzova@hotmail.com

Fax: 23310 80083

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας 
karatzova.com

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.