Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ποδηλατάδα με τους Almopistas και τους Φίλους Ποδηλάτου Αριδαίας


Οι Almopistas Aridaia μαζί με τους Φίλους Ποδηλάτου Αριδαίας διοργανώνουν και φέτος μια ποδηλατάδα για να ξεσκάσουμε έστω για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Έτσι, θα συναντηθούμε την Κυριακή στις 7 το απόγευμα στο Δημαρχείο Αλμωπίας για να ακολουθήσουμε τη διαδρομή Αριδαία – Δωροθέα – Σωσάνδρα – Λυκόστομο – Πιπεριά – Αριδαία. Η διαδρομή αναμένεται να διαρκέσει 1 ώρα, ενώ θα υπάρξει στάση στα γήπεδα tennis της Πιπεριάς για δωρεάν σουβλάκια. Αναψυκτικά θα μπορείτε να αγοράσετε από το κυλικείο. Παιδιά κάτω των 12 ετών πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από τους γονείς τους. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας Aridea Tennis Club, το Ζαχαροπλαστείο Μελίρρυτον και το βιβλιοπωλείο Συμβολη, που στηρίζουν τέτοιου είδους προσπάθειες μέσα σε τέτοιους καιρούς. Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.