Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Ποδηλατάδα των Almopistas με τους Φίλους Ποδηλάτου Αλμωπίας! (φωτο&βίντεο)


Ένα ευχάριστο απόγευμα για να ξεφύγουμε από τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Με μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26/7 η Ποδηλατάδα στην Αλμωπία που διοργάνωσαν Αlmopistas, οι  Φίλοι ποδηλάτου Αλμωπίας και ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας.

"Σήμερα για δύο ώρες κάναμε μια ξέγνοιαστη βόλτα! Αφήσαμε λιγο στην άκρη τα προβλήματα, τις γκρίνιες, τα λεφτά, την πολιτική και ό,τι άλλο μας διχάζει και κάναμε κάτι που μας ενώνει. Πήραμε ένα ποδήλατο είτε καλό, είτε παλιό, ή ακόμη και δανεικό και γυρίσαμε μαζί στις ομορφιές τις Αλμωπίας. Μιλήσαμε, γνωριστήκαμε, χαμογελάσαμε, δροσιστήκαμε αλλά ιδρώσαμε και λίγο. Γενναιόδωροι φίλοι μας κέρασαν και ένα σουβλάκι. Αποδείξαμε ότι δε χρειάζονται χρήματα για να περάσουμε ένα ωραίο απόγευμα! Καλή παρέα και όρεξη! Αλμωπίστας, Φίλοι του ποδηλάτου και Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας είναι εδώ και συνεχίζουν δυναμικά! Σας περιμένουμε στα επόμενα!".
Δείτε ένα μικρό βίντεο από την ποδηλατάδα της Κυριακής
Ποδηλατάδα Αλμωπίας 2015
Μια υπέροχη μέρα!
Posted by Almopistas Aridaia on Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015
Δείτε φωτογραφίες 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.