Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Σαθρό κλαδί προκάλεσε φθορές και διακοπή κυκλοφορίας (φώτο)


"Θύμα" των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επεκράτησαν χθες (30/6) μεσημβρινές-απογευματινές ώρες  στην πόλη της Αριδαίας... έπεσε και ένα σαθρό μεγάλο κλαδί δένδρου, χωρίς ευτυχώς συνέπειες για περαστικούς και οχήματα.

Συγκεκριμένα, επί της οδού Αγίου Νικάνδρου, στην έξοδο της πόλης προς τα Λουτρά-Λουτρακίου-Πέλλας ( έμπροσθεν του κτηρίου που στεγαζόταν παλιά ο ΟΤΕ Αριδαίας) μεγάλο κλαδί υπάρχοντος δένδρου, αφενός λόγω της σαθρότητας, αφετέρου,  της βροχής και του αέρα που επικρατούσαν, κατέπεσε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να διακοπεί  η κυκλοφορία, και  να προκαλέσει φθορά σε υπάρχον εγκατάσταση της ΔΕΗ, χωρίς ευτυχώς εκείνη τη στιγμή να διέρχεται από το σημείο, κάποιος πεζός η αυτοκίνητο. 

Στο σημείο κατέφθασαν συνεργεία της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία τεμάχισε το μεγάλο κλαδί, καθώς και η Αστυνομία, για ρύθμιση της κυκλοφορίας. Ύστερα από λίγη ώρα, αφού καθαρίστηκε το σημείο, αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία.

By Sakis

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.