Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άγριος καυγάς Τσακαλώτου - Μητρόπουλου στη Βουλή (βίντεο)


Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή, όταν ενώ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλούσε απευθυνόμενος στον Νίκο Καραθανασόπουλο, ο βουλευτής του ΚΚΕ φώναζε από τα έδρανα της Βουλής κατηγορώντας τον για "αμπελοφιλοσοφίες".
Ο υπουργός Οικονομικών αφού κατηγόρησε τον κ. Καραθανασόπουλο ότι "είναι κατάντια" που απαντάει με αυτόν τον τρόπο, εξέφρασε την ενόχλησή του στον αντιπρόεδρο της Βουλής Αλέξη Μητρόπουλο λέγοντας: "Ευχαριστούμε κύριε Πρόεδρε για την προστασία που δίνετε στους υπουργούς". Στη συνέχεια απευθύνθηκε ξανά προς το προεδρείο, λέγοντας σε έντονο ύφος: "Προεδρεύετε ή δεν προεδρεύετε για να ξέρω", προκαλώντας έτσι την "έκρηξη" του Αλέξη Μητρόπουλου. "Θα σας μιλήσω προσβλητικά και αυστηρά" απάντησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και χτυπώντας το χέρι στην έδρα και κατηγόρησε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ότι προκαλεί τους βουλευτές. Η ένταση συνεχίστηκε...

Δείτε το βίντεο



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.