Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Ελλάδα... καίγεται και ο Βαρουφάκης πάει Αίγινα!-Επεισόδιο με δημοσιογράφο (βίντεο)


Την πιο κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα, την ώρα που στη Βουλή διεξάγεται η συζήτηση για το μέλλον της οικονομίας της χώρας, ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν έδωσε το παρών.
Αντίθετα, επέλεξε να ταξιδέψει στο... αγαπημένο του νησί που δεν είναι άλλος από την Αίγινα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός Οικονομικών αναχώρησε μαζί με τη σύζυγό του Δανάη Στράτου από το λιμάνι του Πειραιά με το πλοίο "Φοίβος" που απέπλευσε στις 17:25. 

Νωρίτερα κι ενώ συνεδρίαζε ακόμα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αποχώρησε από τη Βουλή και στη συνέχεια ενημέρωσε δημόσια μέσω του twitter ότι θα απουσιάσει για... "οικογενειακούς λόγους". Δήλωσε ωστόσο τη στήριξή του στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, και με επιστολή προς την Πρόεδρο της Βουλής έκανε γνωστό ότι ψηφίζει θετικά στο νομοσχέδιο.

 Μάλιστα είχε και επεισόδιο με δημοσιογράφο, της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» Φρίξο Δρακοντίδη .ο οποίος κατέθεσε και μήνυση κατά του Γιάνη Βαρουφάκη, της συζύγου του και των αστυνομικών που τον συνοδεύουν. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο δύο άντρες από τη φρουρά του πρώην υπουργού Οικονομικών του επιτέθηκαν με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να τραυματιστεί στο κεφάλι. Όπως επισημαίνει ο ίδιος, το περιστατικό σημειώθηκε στο λιμάνι της Αίγινας όταν εκείνος προσπάθησε να προσεγγίσει τον Γιάνη Βαρουφάκη για μια δήλωση. Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. δυο πραγματα στη ζωη δεν ξεχνιονται το ξυλο και το γ@@@@@
    @@σι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γεια σου ρε φριξο .Μηδεν απο μηδεν παλι μηδεν θα εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.