Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τέταρτη στον κόσμο η Εθνική Εφήβων


Η Εθνική ομάδα των Εφήβων δεν κατόρθωσε να πανηγυρίσει την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κρήτης, καθώς στον μικρό τελικό, που διεξήχθη στο Ηράκλειο, ηττήθηκε από την Τουρκία με 71-80.

Χωρίς τον Χαραλαμπόπουλο και με την ήττα στα ημιτελικά από τις ΗΠΑ να βαραίνει ακόμη κι απόψε, η ελληνική ομάδα έδειχνε από την αρχή «μουδιασμένη» κι έτσι η Τουρκία, χωρίς να παρουσιάζει κάτι ιδιαίτερο, είχε τον πρώτο λόγο.

Η λήξη του δεκάλεπτου βρήκε τις δύο ομάδες στο 16-16, αλλά στη δεύτερη περίοδο η Τουρκία πήρε ένα προβάδισμα και το διατήρησε ως το τέλος του ημιχρόνου, που τη βρήκε να προηγείται με πέντε πόντους.

Η Ελλάδα αναζητούσε λύσεις στην επίθεση, αλλά δεν τις έβρισκε εύκολα. Μόνο ο Ντόρσεϊ προσπαθούσε να δώσει ενέργεια, όμως η Τουρκία κατάφερε να διευρύνει τη διαφορά στο +15 για να κλείσει η τρίτη περίοδος στο +12 (44-56).

Οι Τούρκοι συνέχισαν να «πατάνε» πιο γερά στο γήπεδο, η ελληνική ομάδα έκανε μια ύστατη προσπάθεια στα μισά της τέταρτης περιόδου, όταν έριξε τη διαφορά σε μονοψήφια τιμή (54-63).

Ακόμη και τότε όμως, η κυριαρχία των «γειτόνων» στα ριμπάουντ έφερε εκ νέου το +12 (55-67) για να κλείσει τελικά ο αγώνες στο 80-71, με την τουρκική ομάδα να παίρνει την τρίτη θέση στη διοργάνωση και την ελληνική ομάδα να μένει εκτός βάθρου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.