Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έξαλλος ο Κουίκ με τον δημοσιογράφο του Παπαδάκη μετά την επίθεση με νερό: «Είναι κρίμα»! (βίντεο)


Την ώρα που έφτανε στη Βουλή ο Τέρενς Κουίκ, το πρωί της Τρίτης, στάθηκε μπροστά από τους δημοσιογράφους για να κάνει δηλώσεις. Δευτερόλεπτα μετά, ο υφυπουργός Επικρατείας δέχτηκε επίθεση με νερό από μπουκάλι που κρατούσε κάποιος τεχνικός από ελληνικό συνεργείο!
Όπως διευκρινίστηκε αργότερα, ο τεχνικός πέταξε το νερό σε συναδέλφους του, επειδή δεν του άφησαν χώρο για να καταγράψει με την κάμερά του τις δηλώσεις. Ωστόσο, στη συνέχεια δημιουργήθηκε ένα επεισόδιο μεταξύ του κ. Κουίκ και του δημοσιογράφου της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, όταν ζήτησε από τον υφυπουργό να σχολιάσει το γεγονός. 

Ο Τέρενς Κουίκ απευθύνθηκε αρχικά στον Γιώργο Παπαδάκη λέγοντας: «Βλέπετε κύριε Παπαδάκη ότι και ο δικός σας εδώ πέρα πήγε να το κάνει show. Αλλά στη ζωή μας δεν είναι όλα show, είναι και κάποια σοβαρά πράγματα» και αμέσως μετά κοίταξε με απαξιωτικό ύφος τον δημοσιογράφο και του είπε: «Αλλά εσύ αγόρι μου, είναι κρίμα! Μην υπηρετείς την κίτρινη δημοσιογραφία»!




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.