Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άφησαν τον Ποινικό Κώδικα και τη Δικονομία και... έπιασαν το τόπι!


Με επιτυχία ολοκλήρωσε τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου της Εδεσσας, αφού προκρίθηκε στην τελική φάση, στην οποία συμμετείχαν οι δώδεκα καλύτερες ομάδες, από τις 33 συνολικά που πήραν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα.
Η επιτυχία της ομάδας είναι ιδιαίτερα σημαντική, δεδομένου ότι κατέλαβε τελικά την έβδομη θέση, παρότι ο Δικηγορικός Σύλλογος της Εδεσσας, είναι ο μικρότερος από πλευράς αριθμού μελών, από όλους του Δικηγορικούς Συλλόγους που συμμετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα και απόκλεισε ομάδας πολύ μεγαλύτερων Δικηγορικών Συλλόγων, όπως Βέροια, Καβάλα, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη και Τρίκαλα.

Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των Δικηγορικών Συλλόγων διεξάγεται επί 31 συνεχή χρόνια, σε πανελλήνιο επίπεδο. Κάθε χρόνο την διοργάνωση αναλαμβάνει διαφορετικός Δικηγορικός Σύλλογος. Φέτος διοργανωτής ήταν ο Δικηγορικός Σύλλογος Δράμας.

Τα αποτελέσματα της τελικής φάσης ήταν:
ΝΟΜΟΣ (Αθήνα) – ΕΔΕΣΣΑ  1-0
ΔΡΑΜΑ/ΡΟΔΟΠΗ – ΕΔΕΣΣΑ 1-1
ΕΔΕΣΣΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ  1-0
           
 Σκόρερ του γκολ της ισοφάρισης με την οικοδέσποινα ομάδα της Δράμας/Ροδόπης ήταν ο Μάρκος Μαρκούλης, ενώ σκόρερ του νικητήριου αγώνα με τα Τρίκαλα ήταν ο Γιάννης Οικονόμου.Την ομάδα κοουτσάρισε με μαεστρία ο Δαμιανός Καρακελίδης.  Τέλος όλοι οι παίκτες και παράγοντες της ομάδας δεσμεύθηκαν να προσπαθήσουν για ακόμη καλύτερη πορεία στο επόμενο πρωτάθλημα, το οποίο θα διοργανώσει ο Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκίδας



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.