Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων στον Εμπορικό Σύλλογο Γιαννιτσών


Κύριο
ΣΑΡΑΦΟΥΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Πρόεδρο
ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΓΙΑΝΝΝΙΤΣΑ

Αξιότιμε Κύριε πρόεδρε,
    Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ (Π.Ο.Θ.Σ.) είναι ο μεγαλύτερος δευτεροβάθμιος πολιτιστικός φορέας στο χώρο του Θρακικού Ελληνισμού με 142 ενεργά μέλη που έλκουν την καταγωγή τους από την ενιαία Θράκη (Ανατολική-Βόρεια-Δυτική). Είναι  φορέας   πνευματικής δημιουργίας, αυτής που ξέρει να συμφιλιώνει, να εμπνέεται και να οραματίζεται από την αρχέγονη μνήμη και τη λάμψη της λαϊκής παράδοσης με τον προβληματισμό της σύγχρονης κοινωνίας.
    Θεματοφύλακας της πολυσήμαντης και πολυκύμαντης  ιστορίας της Θράκης  και του Θρακικού Ελληνισμού, προσπαθεί ποικιλοτρόπως για την παρουσίαση της αφού η πολιτεία μέσω του υπουργείου παιδείας επιμένει να την έχει αποσιωπημένη.
    Το Δ.Σ. της Π.Ο.Θ.Σ. και τα μέλη της  σας ευχαριστούν θερμά για την ποικιλόμορφη αρωγή σας με την οποία στηρίξατε το 7ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ. Η ανακοίνωση  σας αφενός και αφετέρου η παρουσίαση και προσφορά των τοπικών λιχουδιών αποδεικνύουν την οξυδέρκεια και το βαθμό της φιλοξενίας σας.

    Με τη σκέψη ότι οι προσδοκίες σας δικαιώθηκαν σας στέλνουμε τους  θερμούς Θρακιώτικους χαιρετισμούς μας και σας δηλώνουμε ότι αυτό το πρωτόγνωρο πλήθος για τα χρονικά της πόλης σας, χορεύοντας και τραγουδώντας κάτω από τους ήχους του άσκαυλου της λιούρας, του καβάλι, και του νταουλιού αποτύπωσε τα αισθήματα του στα Άγια χώματα της φιλόξενης πόλης των Γιαννιτσών που μαζί με τη Νέα Πέλλα γέμισαν παράδοση και θρακιώτικους ήχους.

Για το Δ.Σ. της
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
Ο Πρόεδρος                    Η Γεν. Γραμματέας

Ελευθέριος Θ. Χατζόπουλος                  Θεοδώρα Κακούλη

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.