Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πριν λίγο: Τροχαίο στην Χαλκιδική με τραυματίες-Μεγάλο μποτιλιάρισμα στο σημείο


Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε πριν από λίγη ώρα στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα λίγο πριν τις Φώκιες, όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους μετωπικά ή πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα να έχουν προκληθεί σοβαρές υλικές ζημιές και οι οδηγοί να έχουν εγκλωβιστεί μέσα στα αυτοκίνητά τους.
Σύμφωνα με ακροατές του ράδιο Θεσσαλονίκη που βρέθηκαν στο σημείο, έχουν φτάσει δυνάμεις της πυροσβεστικής, καθώς και ασθενοφόρα. Δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία, σχετικά με την κατάσταση της υγείας των οδηγών.  Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, ένα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά και ένα ακόμα ελαφρά, ενώ και τα δύο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο του Πολυγύρου, αφού απεγκλωβίστηκαν από τα οχήματά τους. Στο σημείο έχει προκληθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα και τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.