Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης από Αριδαία: "Για την κατάσταση της χώρας, ευθύνεται η ξένη και η εγχώρια Τρόϊκα" (βίντεο & φώτο)


Μπροστά σε  φίλους  του ΣΥΡΙΖΑ –και όχι μόνο- αλλά και υποστηρικτών  του  ΟΧΙ, ο Βουλευτής Πέλλας Σηφάκης Γιάννης, πραγματοποίησε ομιλία χθες (02/7) βραδινές ώρες,  στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας, εν όψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής 05/7.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε, εξήγησε και ανέλυσε στους λόγους που πρέπει το εκλογικό σώμα να υποστηρίξει το ΟΧΙ, προκειμένου αποκρούσουν τους πρωτόγνωρους εκβιασμούς και να υποβοηθηθεί η Κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις. Κατηγόρησε ταυτόχρονα την ξένη και εγχώρια Τρόϊκα (Σαμαρά, Γεννηματά και Θεοδωράκη), καθώς και τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης, όπως τα χαρακτήρισε, που υποστηρίζουν το ΝΑΙ για τους δικούς τους λόγους.



Τόνισε ότι οι τράπεζες έκλεισαν με ευθύνη της Τρόϊκας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ανυπέρβλητα προβλήματα σε όλους και ειδικότερα στους αγρότες-παραγωγούς της Πέλλας, από την έλλειψη ρευστού και μάλιστα σε περίοδο συγκομιδής των κερασιών και ροδάκινων. Τέλος κάλεσε όλους να υποστηρίξουν και να ψηφίσουν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

By Sakis


Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ομιλία:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΟΙ ΝΤΕΜΕΚ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ:

    1. 751 ΕΥΡΩ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ,

    2. 12.000 ΕΥΡΩ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ,

    3.ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ,

    4.ΣΚΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ, ΔΕ ΦΤΑΙΤΕ Κε ΣΗΦΑΚΗ ;

    ΕΕΕ!

    ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ti na sou kani kai o sifakis mipos ijere kai o idios oti 8a vgi vouleutis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.