Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύσκεψη για την δωρεάν διανομή και χυμοποίηση οπωρηκηπευτικών


Σύσκεψη στην ΔΑΟΚ Πέλλας για τις λεπτομέρειες εφαρμογής του προγράμματος δωρεάν διανομής και χυμοποίησης οπωροκηπευτικών.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με πρωτοβουλία της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θ. Τζάκρη σύσκεψη παρουσία της ιδίας στην Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης & Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Πέλλας στα Γιαννιτσά με τον Διευθυντή της ΔΑΟΚ κ. Τρ. Τσαντάκη, τον Προϊσταμένο Ποιοτικού Ελέγχου κ. Παν. Γεωργίου, λοιπούς υπηρεσιακούς παράγοντες της ΔΑΟΚ, την Διευθύντρια του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πέλλας κ. Α. Χατζηστρατή, τον Διευθυντή της Κοινοπραξίας Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων (ΚΑΣΟ) Μ. Αλεξάνδρου κ. Γ. Στογιαννίδη, τον Πρόεδρο της Ομάδας Παραγωγών ΟΠΕΥΣ κ. Β. Γραμματικόπουλο και τον εκπρόσωπο της ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Χρήστο Γιαννακάκη, στην οποία συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της εφαρμογής του προγράμματος δωρεάν διανομής και χυμοποίησης οπωροκηπευτικών που θα ξεκινήσει στις 1-8-2015. 
Στην σύσκεψη ορίστηκαν τα Κέντρα Παραλαβής των ποσοτήτων επιτραπέζιων ροδακίνων και νεκταρινιών που θα προωθηθούν στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής  και χυμοποίησης οπωροκηπευτικών, που θα είναι σε πρώτη φάση:
οι εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πέλλας στην Καλλίπολη,
ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Καλυβίων, 
ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Δροσερού,
καθώς και όποια άλλη εγκατάσταση θελήσει να συμμετάσχει στο πρόγραμμα ως σημείο παραλαβής. 
Στην ίδια σύσκεψη αποφασίστηκε να κληθούν οι φιλανθρωπικές οργανώσεις (σύλλογοι πολυτέκνων, τριτέκνων κ.λπ.) και οι κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας να καταθέσουν δικαιολογητικά για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα της δωρεάν διανομής ως ωφελούμενοι (καταστατικό, κατάσταση μελών και απόφαση του Δ.Σ. για συμμετοχή στο πρόγραμμα) στα γραφεία της ΔΑΟΚ στην Έδεσσα υπόψη  κ. Σ. Μαρσανίδη και στα Γιαννιτσά υπόψη κ. Γ. Ελευθερίου.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.