Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έσπασε η καρέκλα της Μέρκελ


Το γερμανικό Spiegel μεταδίδει πως η Άνγκελα Μέρκελ έπεσε στο έδαφος όταν έσπασε η καρέκλα της, διαψεύδοντας παράλληλα τις πρώτες πληροφορίες που έκαναν λόγο για λιποθυμία της πολιτικού.

Ένα μικρό ατύχημα φαίνεται πως είχε η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ στο Bayreuth της Γερμανίας. Όπως μεταδίδει το Spiegel, η κα. Μέρκελ βρέθηκε στο έδαφος όταν έσπασε η καρέκλα στην οποία καθόταν. Σε άρθρο της με τίτλο "Δεν κατέρρευσε η Μέρκελ, αλλά η καρέκλα της", το γερμανικό μέσο διευκρινίζει πως δεν είχαν υπόσταση πρώτες πληροφορίες που απέδιδαν την πτώση της σε κάποια λιποθυμία.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως χρειάστηκαν κάποια λεπτά ώστε η Άνγκελα Μέρκελ να καταφέρει να σηκωθεί και πάλι στα πόδια της, ενώ όπως όλα δείχνουν δεν τραυματίστηκε από το μικρό αυτό ατύχημα.
Πηγή: Spiegel

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.