Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ποια προϊόντα εισάγει η Ελλάδα


Απόλυτα εξαρτημένη από το εξωτερικό είναι η ελληνική οικονομία, με την εγχώρια παραγωγή να μην αρκεί ούτε για να καλύψει τις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών σε βασικά είδη.
Παρά τη σαφή βελτίωση του εμπορικού ισοζυγίου την τελευταία πενταετία η Ελλάδα εξακολουθεί να εισάγει από πετρελαιοειδή, φάρμακα, αυτοκίνητα και κινητά μέχρι κρέας και τυριά, καθιστώντας απαγορευτική την «απομόνωσή» της, με οποιοδήποτε τρόπο από τις διεθνείς αγορές, πόσο μάλλον στο ενδεχόμενο ενός Grexit.
























Παράγοντες της αγοράς προειδοποιούν πως με δεδομένη την ανεπάρκεια της ελληνικής παραγωγής οι συνέπειες μιας εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα είναι καταστροφικές, αφού την επόμενη κιόλας ημέρα θα παρουσιαστούν σοβαρές ελλείψεις σε όλα τις κατηγορίες των προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των φαρμάκων και των ειδών διατροφής.

Ποια προϊόντα εισάγει η Ελλάδα και γιατί είναι εξαρτημένη από το εξωτερικό. 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.