Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Πλύσιμο των κάδων, αλλά και των οδών! (φώτο)


Ένα από τα κυριότερα και πιο επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία θέματα, απασχολεί ειδικότερα τους θερινούς μήνες, λόγω των συνθηκών, τους κατοίκους της Αλμωπίας και ειδικότερα στην πόλη της Αριδαίας.
Πρόκειται για τους μόνιμα άπλυτους και ρυπαρούς  κάδους απορριμμάτων, και μάλιστα σε κεντρικά σημεία της πόλης, αλλά και πλησίον πλατειών όπου παίζουν μικρά παιδάκια, οι οποίοι σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες, έχουν γίνει απειλή και υπ΄αριθμόν ένα κίνδυνος για την υγεία των κατοίκων, αφού εκτός των άλλων, από τα ζουμιά κλπ απορρίμματα, που ρέουν στο οδόστρωμα, δημιουργείται μία αφόρητη κατάσταση για τους περαστικούς, αλλά  και για όσους κατοικούν πλησίον των σημείων όπου βρίσκονται οι κάδοι.
Έστω και καθυστερημένα, ο Δήμος Αλμωπίας, με δελτίο τύπου μας γνωρίζει ότι αποφάσισε να πραγματοποιείται βάση προγράμματος το πλύσιμο αυτών. Καλό θα είναι, παράλληλα να πλυθούν και τα σημεία του οδοστρώματος που βρίσκονται πέριξ των κάδων, αφού από τα ζουμιά που... τρέχουν πάνω σ΄αυτό. έχουν αλλάξει όψη οι δρόμοι (φώτο), αναδύοντας λόγω ζέστης, καθημερινά  αφόρητες οσμές, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να μην μπορούν να βγουν ούτε στα μπαλκόνια τους.
 
By Sakis




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.