Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φέρχοφστατ σε Τσίπρα: Δείξε ότι είσαι ηγέτης και όχι ψευτοπροφήτης (βίντεο)


Ο πρόεδρος των Φιλελευθέρων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Γκι Φέρχοφστατ, είπε μεταξύ άλλων στο ευρωκοινοβούλιο ότι: "Είμαι θυμωμένος κ. Τσίπρα γιατί μιλάτε για μεταρρυθμίσεις, αλλα ποτέ δεν είδαμε συγκεκριμένες προτάσεις μεταρρυθμίσεων.
Είμαι εξοργισμένος επίσης διότι εμείς διολισθαίνουμε προς ένα Grexit. Tα τελευταία 5 έτη κινούμαστε προς αυτή την πορεία. Δεν έχει να κάνει όμως με εσάς ή με εμάς που θα πληρώσουμε τον λογαριασμό. Οι Έλληνες, οι καθημερινοί άνθρωποι θα πληρώσουν τον λογαριασμό για ένα Grexit". 

"Aν θέλουμε να αποφύγουμε ένα Grexit υπάρχει μόνο ένας δρόμος. Ο μόνος δρόμος είναι να προχωρήσετε τις επόμενες ημέρες με ένα πακέτο μεταρρυθμίσεων" τόνισε. "Πώς θέλετε κ. Τσίπρα να μείνετε στην ιστορία; Ως ένα εκλογικό ατύχημα που έκανε τον ελληνικό λαό φτωχότερο ή μήπως θέλετε να σας θυμούνται ως τον πραγματικό επαναστάτη μεταρρυθμιστή;". "Δείξτε μας ότι είστε ο πραγματικός ηγέτης και όχι ένας ψευτοπροφήτης" κατέληξε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.