Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: “Το Δέντρο της Δημιουργίας” (φωτο)


To Δέντρο ως σύμβολο πηγής ενέργειας, έμπνευσης και δημιουργίας εκφράζει τη διασύνδεση κάθε μορφής ζωής με το σύμπαν.

Με αυτούς τους προβληματισμούς ξεκινήσαμε μια πρωτοποριακή ενέργεια για να «τιμήσουμε» το απρόσωπο, παραμελημένο, δέντρο της πόλης μας, μέσα από ένα σύνολο δραστηριοτήτων που κυριαρχεί η ομαδικότητα, η δημιουργία και η χαρά και όχι η απάθεια, η άγνοια, η αδιαφορία και η ανευθυνότητα.

Το βιβλιοπωλείο Συμβολή μαζί με μια ομάδα νέων ανθρώπων που τολμά, νοιάζεται, αμφισβητεί, πλάθει, χρωματίζει, βοηθά και αλλάζει ότι ονειρεύεται, επέλεξε ένα απλό ξερό δέντρο της πόλης μας για να του δώσει μια νέα πνοή, να του δώσει Ζωή!



Κοινός παρονομαστής για όλους μας ήταν η ανάγκη της συνεργασίας, της δημιουργίας, της μάθησης και της προσφοράς, αψηφώντας την κούραση και τον περιορισμό του «πολύτιμου» προσωπικού μας χρόνου.

Αντικείμενα φτιαγμένα με τα χέρια μας από πηλό και χρώμα «σκαρφάλωσαν» επάνω του, ώστε το αποτέλεσμα που βλέπετε στα κλαδιά να είναι η κατάθεση της ψυχής μας σ' ένα μέλλον που το ονειρευόμαστε όχι ασπρόμαυρο, αλλά πολύχρωμο και ζωντανό!

Στην προσπάθεια αυτή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αβρααμ Ιεροπουλος, την Γωγώ Τρυψιάνη και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.


 






ΣΥΜΒΟΛΗ βιβλιοχαρτοπωλείο
ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΠΡΟΚΟΠΙΔΟΥ
Τηλ.23840-28120
ΑΡΙΔΑΙΑ - Ν. ΠΕΛΛΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.