Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ρεκόρ αγώνων του Φιλιππίδη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα


Υψηλή θερμοκρασία, αρκετή υγρασία, αλλά και καλή αγωνιστική διάθεση περιλάμβανε το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών- Γυναικών στο ΟΑΚΑ.

Οι κορυφαίοι Ελληνες αθλητές έκαναν το πέρασμα τους από το Ολυμπιακό Στάδιο και κάποιοι από αυτούς, κατάφεραν να το συνδυάσουν με εξαιρετικές επιδόσεις.
Ενας από αυτούς ο Κώστας Φιλιππίδης, που μπορεί να μην κατάφερε να κάνει πανελλήνιο ρεκόρ, όμως, με άλμα στα 5,82 μ. βελτίωσε το δικό του ρεκόρ αγώνων (5,80 μ.). Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ έκανε μια άκυρη προσπάθεια στα 5,42 μ. και συνέχισε δίχως λάθη στα 5,52 μ., 5,72 μ. και 5,82 μέτρα. Στη συνέχεια ο Φιλιππίδης τοποθέτησε τον πήχη σταν 5,92 μ., προκειμένου να πετύχει πανελλήνιο ρεκόρ, όμως, δεν τα κατάφερε. 

"Προσπάθησα να κάνω ρεκόρ, όμως, δυστυχώς ο προπονητής μου δεν μπορούσε να βλέπει τα πατήματα μου, καθώς λόγω του δεύτερου στρώματος, που ήταν δίπλα. Εκανα ρεκόρ αγώνων και αυτό είναι σημαντικό", είπε ο Φιλιππίδης, που θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στις 31 του μηνός στο Σλάντερς της Ιταλίας. Δεύτερος με 5,42 μ. ήταν ο Δημήτρης Πατσουκάκης, στον πρώτο του αγώνα στη σεζόν, εξαιτίας του προβλήματος τραυματισμού. Η τριάδα έκλεισε με τον Κύπριο Νίκανδρο Στυλιανού με 5,32 μέτρα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.