Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η πρώτη του ΓΑΣ Ροδοχωρίου (φωτο)


Η πρώτη – ανεπίσημη – συγκέντρωση στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου έλαβε χώρα σε κεντρικό κατάστημα του χωριού, όπου παρουσιάστηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.
Παρουσία των ανθρώπων της διοίκησης, του προπονητή Σάκη Γλώσση αλλά και των ποδοσφαιριστών της ομάδας (εκτός τους δικαιολογημένους απόντες), τα βλέμματα όλων «έπεσαν» πάνω στα νέα μέλη της οικογένειας του ΓΑΣ και ιδιαίτερα στον βραζιλιάνο Γκονσάλβες Ουέλινγκτον.

Εκτός του πρώην ποδοσφαιριστή του Απόλλων Καλαμαριάς και του Θρασύβουλου, την τιμητική τους είχαν οι Σάκης Μπάκανος, Αλέξανδρος Ασλάνογλου, Σάκης Ρίσσου, Χριστόφορος Γιάτσος και Δημήτρης Κακούδης ενώ απουσίαζε λόγω εργασίας ο Αλέξανδρος Καταρός, που αποκτήθηκε από τη γειτονική Δόξα Νάουσας. Μάλιστα όπως ενημερωθήκαμε, στην ομάδα θα ενταχθεί σύντομα και ο 26χρονος μέσος Αντώνης Τσακμάκης, με καταγωγή από την Ημαθία αλλά επί μία πενταετία σπούδαζε στην Ήπειρο.


Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ομάδας Τάσος Μωυσίδης αναφέρθηκε στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και καλωσόρισε τους νέους παίκτες λέγοντας πως είναι απαραίτητη η «μίξη» των έμπειρων παικτών με τους νεότερους, πολύ σημαντικό όπως τόνισε για την εύρυθμη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος.

Ο προπονητής Σάκης Γλώσσης μίλησε για την απαραίτητη αγωνιστική πειθαρχία που οφείλουν άπαντες να τηρούν, ανέφερε πως η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Τετάρτη 29/7 και ώρα 19.00 ενώ τόνισε πως όσοι βρίσκονται στην ομάδα είναι κατά τεκμήριο καλοί παίκτες που πρέπει να βάλουν το «εμείς» πάνω από το «εγώ». Αναφερόμενος για τους στόχους, χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του : «τον στόχο τον πιστεύω, τον δουλεύω και δεν τον φωνάζω!» και με τον τρόπο αυτό θέλησε να περάσει στους παίκτες πως όλα κρίνονται στο γήπεδο…


Σε ερώτηση  για το αν θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ κρίνοντας και από την προετοιμασία είπε πως «όσοι είναι εδώ σήμερα, θα παραμείνουν εδώ ωστόσο όσον αφορά τις προσθήκες, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα ούτε βεβαίως και να τις θεωρήσουμε δεδομένες».

Ακολούθησε η φωτογράφιση των παικτών με τη φανέλα του ΓΑΣ και μετά την απαραίτητη…μπυροποσία (για όσους πίνουν βεβαίως…) άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τετάρτη 29/7 όταν και ξεκινά πλέον η προετοιμασία για τη νέα σεζόν).

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.