Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη Θ. Καράογλου στη Δήμαρχο Σκύδρας για το δημοψήφισμα


Τον Βουλευτή Β΄Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργό Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρο Καράογλου υποδέχθηκε στο γραφείο της η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου.

Η επίσκεψη ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο της περιοδείας και των επαφών του κ. Βουλευτή με πολιτικά – αυτοδιοικητικά πρόσωπα και φορείς του Νομού Πέλλας και είχε ως αντικείμενο το δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου τ.ε. και συγκεκριμένα την παρουσίαση της τοποθέτησης της Νέας Δημοκρατίας υπέρ του ΝΑΙ.
Τον κ. Καράογλου συνόδευαν, ο πρώην Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης και τα κομματικά στελέχη Χρίστος Χατζηβασιλειάδης και Νικόλαος Φώτος. Συμμετείχαν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι: Μαρία Γιακαμόζη, Χαράλαμπος Γεραντίδης και Χρίστος Μακρίδης
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ                                                                                      

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Και τι του απαντησε η Ιγνατιαδου ??? Οτι πριν απο 5 μηνες σε εφτυνα και τωρα σε γλυφω ??? Αλλωστε τι την νοιαζει, αφου γνωριζει οτι στις επομενες δημ.εκλογες θα ειναι 'η απουσα, 'η στον πατο. Η κατα λαθος δημαρχος Σκυδρας -ελεω Χοιδη και Ανδρεαδη- εχει χασει την μπαλλα και δεν ξερει τι της γινεται. Η μια μ@λ@κια μετα την αλλη και με περισσια αγνοια κινδυνου, παρα του οτι ειναι δικηγορος. Τα παραμυθια που εφαγες το τελευταιο διμηνο Κατερινα, θα τα πληρωσεις ακριβα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχα γελασαμε, δημαρχος για την επομενη 20ετια ειναι η Κατερινα, εσυ τωρα που τα ειδες ολα αυτα που γραφεις.... θα γερασεις γρηγορα απο ζηλεια και κακια, χαχαχα....καραγιαννη πες αλευρι...ο πορτοκαλιδης σε γυρευει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα το καλσον για τα 20 χρονια της Κατερινας ρε Σκυδραιε. Τα ιδια ονειρα με σας εκανε και ο Χατζηβασιλειδης και τωρα πλενει ρουχα και κολλαριζει γιακαδες. Εγω ο ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ετων 79 που σε εικοσι χρονια θα γινω 99, θα γελαω με σενα και την δημαρχο σου, γιατι αυτη ουτε να πλενει ξερει, ουτε να κολλαριζει. Εσυ κρατα την βενταλια και περιμενε να της κανεις αερα..

      Διαγραφή
  3. Εσπεριδοειδες που εισαι όχι άνεργος αλλα άεργος και δεν εχεις άλλη δουλειά παρά να σχολιάζεις στα μπλογκ και να Ρουφας φραπέδες στις καφετέριες και να περιχαρακώνεται σε κομματικές ταμπέλες της ν.δ και της κάθε ν.δ σε ενημερώνω οτι ακυρώνεις τη δημοκρατία και δε σέβεσαι τη ψήφο των δημοτών σου και την επιλογή τους να αναδείξουν την Ιγνατιάδου ως δήμαρχο πέραν όλων των άλλων δε σε τιμά και αναδεικνύει τον κομπλεξισμό και τις παρωπίδες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.