Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Σήμερα ανασαίνουμε αέρα εθνικής ανεξαρτησίας και δημοκρατίας!!!


Μίλησε ο λαός!!! και πράγματι το μήνυμα του ταξιδεύει στα πέρατα του κόσμου!! Δυναμώνει όλους τους λαούς της Ευρώπης στον αγώνα τους για να απαλλαγούν από τον νεοφιλελευθερισμό και την λιτότητα.
Αυτός ο λαός ο μικρός, ο Μέγας έδωσε την απάντηση του σε όλους μέσα και έξω από την χώρα νόμισαν ότι ο φόβος που έσπερναν θα τον λυγίσει, η δημοκρατία νίκησε!! Αυτό το αποτέλεσμα είναι το καλύτερο όπλο στα χέρια του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης για βιώσιμη λύση το συντομότερο δυνατόν. Σήμερα ανασαίνουμε αέρα εθνικής ανεξαρτησίας και δημοκρατίας!!!
Ευχαριστούμε τον Λαό της Πέλλας και της χώρας και θα τιμήσουμε την στήριξη και την ψήφο του.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Κύριε Σηφάκη, είμαι νέος ψηφοφόρος. την Πέμπτη το πρωί συνάντησα τον κο Καρασμάνη και τον ρώτησα τι να ψηφίσω. μου είπε: ότι σου πει η συνείδησή σου. επέμενα να μου εξηγήσει τι σημαίνει ΝΑΙ και τι σημαίνει ΟΧΙ. και πάλι απέφυγε να με απαντήσει. του είπα: μα είναι δυνατόν να αποφεύγεται να πάρετε θέση; γύρισε με κοίταξε στα μάτια και μου είπε: αγόρι μου το ΝΑΙ είναι δράμα, το ΟΧΙ είναι φρίκη. την Παρασκευή το πρωί διάβασα τη δήλωσή του, που λέει κάποια πράγματα. εγώ ψήφισα ΟΧΙ. το βράδυ της Κυριακής τον πήρα χαρούμενος τηλέφωνο και τον ρώτησα πως αισθάνεται μετά την ετυμηγορία του λαού. μου είπε: είμαι πάρα πολύ ήσυχος με τη συνείδησή μου. όμως μου είπε και κάτι άλλο ότι: το Ωσαννά δεν απέχει πολύ από το σταύρωσον και από τη Δευτέρα ξεκινά ο Γολγοθάς.
    Σήμερα παρακολουθώ όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. μ’ άρεσε η εθνική συνεννόηση. όμως φοβάμαι αυτά τα γεράκια της Ευρώπης. φοβάμαι μήπως συμβεί κάτι κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νεαρέ μου.. Ρωτάς έναν Πολιτικό τί θα ψηφίσεις; Το μεγάλο σου λάθος ξεκινάει από τη στιγμή αυτή. Από εδώ και στο εξείς μη ρωτήσεις ποτέ κάποιον μεγάλο, γιατί εμείς οι μεγάλοι στην πλειοψηφία μας βρισκόμαστε ακόμη σε μπλέ - πράσινα - κόκκινα κίτρινα κλπ κλπ "μαγαζάκια". Εμείς ακόμη κάνουμε ότι μας πει το "Κόμμα".......
      Αυτό ακριβώς πληρώνουμε τώρα..... το γεγονός δηλαδή ότι δεν έχουμε βούληση....
      Πορευτείτε λοιπόν "συν Θεώ" εσείς οι νέοι και πάρτε επιτέλους την τύχη αυτού του τόπου στα χέρια σας. Πάρτε την εξουσία στα χέρια σας και παραμερείστε όσους από εμάς ακόμη βρισκόμαστε στο όμορφο συννεφάκι του κόμματός μας και τασσόμαστε ως στρατιωτάκια στις αποφάσεις του.
      Ζήτα πάντα την βοήθεια και την φώτιση "άνωθεν" και όχι τη διαφώτιση "κάτωθεν" και συνέχισε να αγωνίζεσε τίμια χωρίς να επιδιώκεις θεσούλες, τίλους, αξιώματα, τιμές και δόξες, όπως δυστυχώς κάναμε εμείς οι γονείς σου....
      Α... και πρόσεξε, ότι λάμπει δεν είναι απαραίτητα και χρυσός..............

      Διαγραφή
  2. θα σου πω εγω Σηφακη απο βδομάδα τι αέρα θα αναπνέεις και εσύ και εγώ και όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.