Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλλάζει ο καιρός: Έρχονται καταιγίδες - Η αναλυτική πρόγνωση


Αλλάζει το σκηνικό του καιρού με τοπικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Άνεμοι βόρειων διευθύνσεων 4 με 5 μποφόρ στα πελάγη. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας από τις απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια.
Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα (31/7):
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη δυτική Μακεδονία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι και στα ορεινά πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: βόρειων διευθύνσεων 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 37 και στη δυτική Μακεδονία έως 35 βαθμούς κελσίου.
Η πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο (01-08-2015)
Καιρός: στη Μακεδονία άστατος κατά διαστήματα νεφελώδης με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χωρά αρχικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις με όμβρους ή σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια, και πιθανόν στα ορεινά της Πελοποννήσου.
Άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε πτώση κυρίως στα ανατολικά και βόρεια.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.